Min nye blogg!

09.04.2013 kl.16:38 i Blogg    0 kommentarer♥

Hei:)
Jeg har nå tatt meg tid til å lage en ny blogg hvor jeg også kommer til å skrive om min hverdag osv. Ta gjerne turen innom HER

-Gøril
 

Instagram!

14.11.2012 kl.16:04 i Blogg    11 kommentarer♥


 Follow meg på instagram: gilla96

-Hva heter du?

-Gøril♥

Nytt inn!

13.11.2012 kl.19:53 i Blogg    11 kommentarer♥

Heihei :)
Nå er jeg endelig snart ferdig med prosjektet på skolen. Det betyr, endelig litt tid til bloggen! I helgen så var jeg jo på Askøy med drillen, hvor jeg hadde duett sammen med Ida. Vi fikk andre plass, og syns det gjekk helt greit. Men på neste konkurranse så skal vi virkelig slå til! (Kan legge ut et innlegg med bilder fra turen om dere vil?)

Når jeg var på Aksøy, så var jeg også på shopping hvor jeg fant meg en del nye ting til garderoben. I tillegg så fikk jeg pakke i posten fra Nelly i dag.


Hvit kjole fra Nelly // 349,-


Leopard kjole fra Nelly // 199,-


Militær-skjorte fra Lindex // 299,-


Rød genser fra Lindex // 299,-


ExpuisiteOil fra Millimeter(frisør) // 249,-


Smykke fra Cubus // 79,-


Perle-krage fra Bikbok // 149,-(?)

-Noe du likte?

-Gøril♥

MK

05.11.2012 kl.11:02 i Blogg    3 kommentarer♥

Heisann :D:D

Nå sitter jeg på skolen å driver med photoshop, veldig lærerikt! I denne perioden skal vi lage vårt eget CD cover, der vi selv har tar bilder, klipper, redigerer og limer. Spennende, og ikke minst fascinerende, utrolig hvor mange effekter og lignende man kan bruke på kun et bilde. Selv har jeg valgt temaet "country", der jeg tilpasser temaet med diverse klær og sminke. En klassevenninne står model for meg, har troen på at dette kommer til å bli bra! :D:D Når vi er ferdige med coveret, skal vi lage en plakat og deretter skrive rapport................ Som er den verste delen av hele oppgaven :(:( Kan sikkert legge ut bildene etterpå, hvis dere lurer på hva vi driver med på media og hvordan resultatet blir.

 

 

 

 

Photos // Dråper

04.11.2012 kl.15:06 i Blogg    2 kommentarer♥


Kamera: Nikon D5100 
Uredigert

-Hva syns du?

-Gøril♥

På vei hjem til meg!

03.11.2012 kl.15:45 i Blogg    3 kommentarer♥

Heihei :)
Nå har jeg akkurat bestilt meg to fine kjoler fra nelly. Den ene kjolen har jeg hatt lyst på kjempe lenge, men de har aldri hatt den inne i xs, frem til nå. Er super glad akkurat nå. Gleder meg til de kommer i posten!


Hvit kjole fra John Zack // 349,-


Leopard kjole fra Club L // 199,-

-Hvilken likte du best?

-Gøril♥

Stress i hverdagen

28.10.2012 kl.19:29 i Blogg    5 kommentarer♥

Heihei :)
Hverdagen min er blitt så stressende etter at jeg begynte på vidergående. I tillegg til prosjekter, så har jeg jobb, egentrening, pluss at jeg er trener for noen søte jenter. Og siden skoledagene for det meste går i å sitte på dataen, så er ikke det å komme seg på dataen og blogge det første jeg tenker på. Jeg har derfor veldig lite tid til bloggen, og lite motivasjon. Har ikke så mye interessant og skrive om lenger. Men jeg skal prøve og oppdatere dere når jeg har tid og motviasjon til det. Setter stor pris på alle som leser bloggen min, og legger igjen en kommentar!♥ Her er noen bilder jeg har tatt på medielinjen:

-Gøril♥

Ny header

20.10.2012 kl.14:21 i Blogg    10 kommentarer♥

Heihei :)
Nå syns jeg det var på tide å forandre litt på headeren. I tillegg til og være lei av det gamle designet, så har jeg også farget håret og føler derfor at jeg måtte forandre litt. Jeg har begynt og lære litt mer om photoshop nå, etter at jeg hadde et prosjekt hvor jeg skulle lage en plakat for litt siden. Men på mandag og tirsdag så skal vi lære om photoshop på skolen, så det gleder jeg meg til!

-Hva syns du?

-Gøril♥

Details // deksel

16.10.2012 kl.17:50 i Blogg    4 kommentarer♥

Colours:

Black&White:


-Farger eller svart/hvitt?

-Gøril♥

Turen i Frankrike

14.10.2012 kl.12:10 i Blogg    5 kommentarer♥

Heihei :)
Som sagt så var jeg i Frankrike med drilltroppen sist helg. Vi hadde nesten hele fredagen til å shoppe på, utenom når vi var på musikktest. Vi fikk også shoppet litt på lørdagen, etter at vi hadde drillet. Selve drillkonkurransen var i Selestat, mens hotellet låg i Strasborg, så vi måtte kjøre en en time hver vei. Det var mangen flinke deltakere, og vi endte opp med en 5 plass.


Ut å spise i Strasborg på torsdagen.


Test-drilling 


VIP!!


Brazels(?) kjent kringle nede i Frankrike.

Innkjøp:

Genser // 24 Euro


Bukse // 23 Euro


Coca Cola Cherry, Makroner og sjokolade (Kos på hotellrommet!!)


Shoppet litt på taxfree-en også! Jeg kommer til og bli feit!

 -Gøril♥

Les mer i arkivet » April 2013 » November 2012 » Oktober 2012

Gøril

16, Sveio

leser denne bloggen nå

Norske blogger
hits