Hva skjer`a?

31.01.2012 kl.18:36 i Blogg    2 kommentarer♥

Heisann :-)
I dag så ble Karoline og Malene med meg hjem etter skolen for og lage dans til musikk-prosjektet vi skal ha. Det var jo kosligt! Uansett så ville jeg bare informere om at jeg skal på drill-konkurranse i helgen. Og gjett hva, det er her i Sveio på vigdartun! Så om du bor i nærheten, så er det bare til og komme og se på! Jeg og søsteren min skal ha duett (to personer som driller sammen), jeg føler ikke at vi er helt klare men jeg trur ikke at vi stiller mot noen, så det blir vell 1 plass uansett.. (egentlig litt kjipt!)


Søte Ibsen er på besøk!♥
 

-Hva skjer`a?

-Gøril♥

High heels

28.01.2012 kl.17:15 i Fest/selskap    9 kommentarer♥

Heisann :-)
Kan jo fortelle litt om gårsdagen til og begynne med. Jeg var som sagt på naustet til Hans Espen i lag med en kjekk gjeng! Vi badet i bobblebadet som de hadde ute på terrasen (heldigee!!), også var vi inne og koste oss. Var ikke så veldig sosialt, siden nesten alle satt på dataen og mobilen (men stemningen var der og det var fortsatt liv!). 

I dag så har vert på butikken og øvd litt på tysk-prøven som vi skal ha på mandag (hater å ha prøver på mandager!) Uansett, så har jeg sykt lyst på nye finsko, så jeg fant noen jeg ble forelsket i på nettet og tenkte jeg skulle vise dem til dere og spør hva dere synst. 

Nr 1.

Steve Madden  HER // 1049,- 

Nr 2.
 
Steve Madden HER // 899,-

Nr. 3

Forget your boyfriend HER // 599,-

Nr.4

True pump HER // 449,-

Syns alle er superkule, men nr 2 og 4 er mine favoritter, har sykt lyst på de! 
 

-Hvilke likte du best?

-Gøril♥

God helg!

27.01.2012 kl.16:11 i Blogg    5 kommentarer♥

Heisann :-)
Hadde RLE prøve i dag, gjekk sånn helt greit. Men trur ikke jeg klarer å beholde 5-eren, eller kan jo håpe! Uansett, i kveld så skal jeg på naustet til Hans Espen, i lag med en masse folk, eller jeg skal ta med meg Serine, sånn at jeg har noen å snakke med for og si det sånn. I morgen så vet jeg ikke helt hva jeg skal, men på søndag så må jeg nok øve på tysk prøve.. 

God helg alle sammen!-Hva skal du i helgen?

-Gøril♥

Forkjølet

24.01.2012 kl.16:53 i Blogg    4 kommentarer♥

Heisann :-)
Er ikke noe særlig i form i dag, nyser hele tiden, har vondt i halsen og er tett i nesen... Årh, hater å være sjuk, så jeg doper meg ned på C-vitaminer! I dag så skal jeg heldigvis ikke på jobb eller noe stress. Uansett, nå sitter jeg og drikker melk med honning (skal vist hjelpe når man er syk), og spiser honning-hjerte♥ 


Naam!
 

-Hva gjør du på?

-Gøril♥

Hvilken kjole?

23.01.2012 kl.16:41 i Blogg    4 kommentarer♥

Heisann :-)
Har ikke gjort noe siden jeg kom hjem fra skolen i dag. Men når jeg er ferdig og blogge, så skal jeg på jobb og deretter så skal jeg på drill som vanlig. Uansett, hvilken av desse kjolene likte du best?-Hvilken likte du best?

-Gøril♥

Innkjøp

21.01.2012 kl.18:00 i Blogg    6 kommentarer♥

Heisann :-)
I går så sov jeg jo hos Tante Margethe, i lag med en hel jentegjeng, kjempe koslig! Vi spilte kort og andre spill også hadde vi pakkeleken. I dag så gjekk jeg på shopping med Zuzanna og Oda, var også kjekkt! Uansett, om en time så kommer Christiana og Hans Espen til meg for og se film eller noe. Her kommer innkjøpene:


"blonde bluse" // Ginatricot 149,-


"blonde bluse" // Bikbok 199,- 


Neglelakk // Vero Moda 29,-
 

-Noe du likte?

-Gøril♥

Home from work

19.01.2012 kl.20:28 i Blogg    4 kommentarer♥

Heisann :-)
For en time siden så kom jeg hjem fra jobb. Sånn viss du enda ikke har fått det med deg, så jobber jeg som vaskedame i en barnehage, haha. Alt for og tjene penger! Det som er så greit er at jeg kan gå når jeg vil mellom klokken halv fem og elleve, så jeg har god tid!


Aww, var en liten unge som hadde kyssa på speilet inne på doen! 


Working, you see...  (tru det eller ei, men bilde er tatt i viduet! haha)


Ready to go home! 
Refleksvest, check ;-)
 
Dårlig bilde kvalitet.. Mobil♥ 

-Har du jobb?

-Gøril♥

Hva skjer fremover

19.01.2012 kl.16:10 i Blogg    4 kommentarer♥

Heisann :-)
Akkurat nå så sitter i chill-klær foran tv-en og dataen, med en kopp cappucino. Om en time så får jeg vell stikke på jobb, må på jobb alene i dag.. Senere om kvelden så må jeg bli ferdig med engelsk presentasjonen som vi skal ha i morgen, pluss at jeg må øve på den. Jeg skal ha om Cecilie Skog. 

Så kan jeg jo fortelle litt om hva som skal skje i helgen. På fredag så skal jeg til Tante Margrethe og sove over i lag med noen andre jenter, vi skal ha jentekveld! På lørdagen så skal jeg kanskje på filmkveld/eller ha filmkveld med Christiana og Hans Espen for og få vite ukens sladder, haha! Også på søndagen så skal jeg på drill seminar.

 

-Hva skal du i helgen?

-Gøril♥

Vil ha!

17.01.2012 kl.17:38 i Skjønnhet    3 kommentarer♥

Heisann :-)
Har kjedet meg i hele dag og skal ikke noe senere heller.. Så hvorfor ikke blogge litt? Siden jeg har 400,- gavekort på the body shop, som går ut i mai så må jeg jo begynne og finne ut hva jeg skal kjøpe meg der! Har funnet 3 prodkter som virkelig er noe jeg kunne tenkt meg, men det er så mye fint der så det er vanskelig og bestemme seg. Jeg har jo en del produkter fra the body shop fra før, som jeg er virkelig fornøyd med. Det meste er body butter og sånn, siden jeg elsket de når jeg var mindre (brukte de aldri), men jeg har en del andre produkter også.

Nr 1.

The body shop - Mineral foundation 
Angrer litt på at jeg ikke kjøpte det sist jeg var i byen! (var 50%!) 

Nr 2.

The body shop - Honey bronze (Shimmering dry oil) 
Perfekt til sommeren!

Nr 3.

The body shop - Eyeshadow
Er denne jeg ønsker meg mest! Super fine farger!
 

-Hvilket produkt ville du hatt?

-Gøril♥

My day

16.01.2012 kl.18:37 i Blogg    3 kommentarer♥

Heisann :-)
I dag så har jeg øvd til naturfag prøven som vi skal ha i morgen, kapittelet handler om plast. Er faktisk ikke så gale. Uansett så skal jeg på drill om en time, så får jeg en liten pause fra øvingen. Gleder meg faktisk til drill trening i dag! Men jeg må øve litt mer på prøven når jeg kommer hjem fra drill også, sånn at det sitter grodd fast i hodet. 

 

-Hva har du gjort i dag?

-Gøril♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

Gøril♥

16, Sveio

leser denne bloggen nå

Norske blogger
hits