Vi fotograferer

28.02.2011 kl.20:03 i Blogg    1 kommentar♥

Hallo, hallo :-)
Jeg har vi fotograferer som 4h-oppgave i år.
I dag så var jeg ute og tok noen bilder, og har nå redigert dem.
Her får du se noen av dem:-Hva syns du?

- Gøril♥

Millimeter

26.02.2011 kl.18:55 i Blogg    2 kommentarer♥

Hallo, hallo :)
Du lurer sikkert på hvorfor overskriften heter millimeter.. (?) Vell det er fordi i dag så opnet en ny butikk i Sveio som heter millimeter. Der er det frisør, men de selger også vekser fra friis company som er akkurat i blinken for meg!♥ På opningen så var det gratis kake, og de som kjøpte noe fekk en goodybag. Jeg kjøpte meg en veske som det var 50% på, åsså kjøpte jeg meg også en flaske med silk therapy (sånn olje balsam greier).


Jeg fikk goodybag :-)


Veska jeg kjøpte :-) (Før 749,-  50% - 375,-) 
Syns egentlig det var grei størrelse, viss jeg for eksempel skal på overnatting, så kan jeg bare ha tingene mine i den ;-)

 

-Har du hørrt om Millimeter?

-Hva syns du om kjøpet?

My weekend

21.02.2011 kl.19:16 i Blogg    1 kommentar♥

Hallo, hallo :)
På fredag så var jeg i selskap til Siren og Åshild, kjempe kjekkt! Vi dansa hele kvelden, miss it. I tillegg så var det sminke konkurranse der 3 jenter skulle sminka 3 guttar, og temaet var fjortiss! Åsså var det limbo for dei som ville.
På lørdagen så skulle mamma og pappa til noen venner og feire bursdag, så da var jeg hos Benedikte i mens. Zuzia kom også over, vi såg en film som heter remember me, mens vi koste oss med chips, dipp og brus. Når klokka var 2.00 så kjørte vi hjem.
På søndags kvelden så var jeg i selskap til Jon, der fekk vi taco til mat, og så såg vi en film som heter trolljegeren. Etterpå så spiste vi brownice♥


Loveu♥


Siren søta♥ Bursdags barnet btw.


Dansing pog.


wohoo.


Limboo (How low can you go?)


hhaha, va kjempe løye!


Håvard :-D


Va eg kje flink? (a)


Hahha, mascara NEEI..


Og vinneren er ...


Håvard, som blei sminka av Celia :)

 

Hva har du gjort i helga?

- Gøril♥

 

MONEY MONEY MONEY ..

09.02.2011 kl.18:24 i Blogg    3 kommentarer♥

Hallo, hallo :)
I dag stod jeg opp til en fantastisk  nydlig himmel! An var faktisk rosa♥ Måtte bare ta noen bilder. Seinare i dag så kom det også et brev til meg. Jeg opna det og tenkte "Yes, endelig!" Fordi jeg hadde nemmelig fått lønn! Kanskje ikke så mye og skryte av, men for meg er dette stas! :)


Nydlig ikke sant?
Viss du  lurte så er jeg "vaskedame" i barnehagen. Får ikke den beste lønna, men egentlig så er jeg for liten til og ha jobb, så jeg syns jeg er heldig! :)

Har du jobb?

- Gøril♥

Les mer i arkivet » August 2012 » Juli 2012 » Juni 2012

Gøril

16, Sveio

leser denne bloggen nå

Norske blogger
hits