Inspiration

29.02.2012 kl.16:43 i Blogg    5 kommentarer♥

 

-Gøril♥

Macarons

28.02.2012 kl.20:21 i Blogg    6 kommentarer♥


Smaker helt fantastisk!


-Smakt Macarons før?

-Gøril♥

Bildedryss // Rauland

27.02.2012 kl.16:32 i Blogg    5 kommentarer♥

 

-Hva syns du om bildene?

-Gøril♥

Rauland!

26.02.2012 kl.13:07 i Blogg    0 kommentarer♥

Heisann :-)
I dag er det søndag og det er ikke lenge til jeg reiser hjem fra fjellet. Det har vore en helt fantastisk ferie, med masse snø og kos.

Vi reiste opp på tirsdags kvelden, og da ble vi tatt i mot med hummer og god mat. På onsdagen så stod jeg ikke opp før klokken var halv tolv, men kom meg opp i slalom trekket for det! De andre dagene så stod vi også på slalom, men vi tok oss også en tur på langrenn og var litt nede i Rauland sentrum. Vi gjekk faktisk 1 mil på ski! Noe vi også gjorde, var å gå på Raulandstoga og spise dessert. Kveldene gjekk for det meste i å spille kort eller å se film. 


Fra venstre: meg, Benedikte, Emma


Meg og Benedikte


-Hva har du gjort i vinterferien?

-Gøril♥

Reiser til fjellet

21.02.2012 kl.12:50 i Blogg    10 kommentarer♥

Heisann :-)
Om noen timer så er jeg på vei til Rauland. Der skal jeg være resten av vinterferien, i lag med to andre familier. Gleder meg til og endelig stå på slalom igjen!

Akkurat nå blogger jeg fra mobilen, med blogg appen. Dette er fordi søsteren min er på dataen..

-skal du til fjellet i vinterferien?
-Gøril

Dumme buss..

20.02.2012 kl.15:09 i Blogg    1 kommentar♥

Heisann :-)
Kom nettopp ned fra liaveien helt klissblaut.. Og dette er grunnen:
Jeg skulle ta bussen til byn for og ta sol med Malene, og bussen skulle gå klokken 14.10 fra Haukås (som er noen minutter i fra liaveien). Jeg satt og ventet i busskuret klokken 14.00, siden jeg ikke giddet og stå ute i regnet i 10 min. også, når klokken var 14.07 så ser jeg bussen kjøre forbi, årh! Ble så irritert, når bussen skulle være på Haukås 10 min over, også var den ved liaveien 7 min over! 


Stakkars Malene, som sitter på flottmyr helt alene og må vente på neste buss hjem.. Stikk gjerne innom bloggen hennes >her<


-Har det samme skjedd med deg?

-Gøril♥

Puss in boots

19.02.2012 kl.15:01 i Blogg    3 kommentarer♥

Heisann :-)
Stod opp klokken halv ti i dag, og har ikke gjort noe før nå. Har nemlig nettopp sett "puss in boots", den katten er så søt! Måtte selfølgelig ha noe godt i tillegg, så jeg lagde meg gullerøtter og dipp♥

 

-Sett filmen?

-Gøril♥

Sponset av superkul

18.02.2012 kl.20:11 i Blogg    2 kommentarer♥

Heisann :-)
I dag så fekk jeg pakke i posten fra Superkul. Jeg kunne velge mellom forskjellige ting, og jeg valgte øyenskygge-pakken. Jeg prøvde en av de i dag, og ble ganske fornøyd. Selv om jeg trudde det var helt vanlig øyenskygge, men det er sånn du bare tar på og som du bare kan bruke en gang (det er to av hver i en pakke).


Syns det var ganske smart at du bare kan legge det på, også blir det akkurat som vanlig øyenskygge. Også var det kjekkt og prøve noe nytt!
 

-Hvem blir du sponset av?

-Gøril♥

Frisøren

18.02.2012 kl.13:21 i Blogg    4 kommentarer♥

Heisann :-)
I går så var jeg hos frisøren for å stusse og stripe håret. Jeg var hos Milimeter, hvor jeg blir veldig fornøyd (har vore det før). Selv om jeg klippet meg, så føler jeg nesten at håret mitt har blitt lengre! Men det er nok fordi hun strittet håret mitt. Selv om det ikke viser så veldig godt, så er jeg veldig fornøyd! -Hva syns du?

-Gøril♥

Snart vinterferie

16.02.2012 kl.17:44 i Blogg    1 kommentar♥

Heisann :-)
I dag har jeg vert på brun og blid en liten tur i lag med Malene (må virkelig få litt farge på kroppen!) Vi hadde også fremføring i musikk i dag, gjekk helt fint men det var sykt flaut.. Hater å vise frem ting, vi danset forresten. Uansett, i morgen så er det vinterferie! På mandag eller tirsdag så reiser til Rauland (fjellet), og skal være der til søndagen. Og i morgen så skal jeg på discotek på vandaskog, skal nok bli kjekkt! 


Glemte forresten å si "happy valentines day", men bedre sent enn aldri. 
Håper du koste deg♥


-Hva skal du i vinterferien?

-Gøril♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

Gøril♥

16, Sveio

leser denne bloggen nå

Norske blogger
hits