Norske talenter on TV!

25.03.2011 kl.18:21 i Blogg    4 kommentarer♥

Hallo, hallo :-)
Ville bare innformere om at det er norske talenter i kveld! Gleder meg sykt, siden søstera mi er med og driller, jeg satt også i publikum på første rad så kanskje jeg kommer med? :-D
(Hun er også med i reklamen for norske talenter, om du har sett det)

-Skal du se på Norske talenter i kveld?

-Gøril♥

MOT - Vestavind

24.03.2011 kl.22:10 i Blogg    4 kommentarer♥

Hallo, hallo :-)
For noen dager/veker siden så var jeg på noe MOT greier på Tysvær rådhus, der var det ordførere og mangen andre folk. Det var ungdommer som er med i MOT der også, og jeg var en av dem. Vi var der fordi ordførerene og de andre folkene skulle skrive under en kontrakt som gjør dei tre kommunane til "Lokalsamfunn med MOT" (Sveio, Tysvær og Bokn) Når vi var der så fekk vi også mat og drikke, også blei jeg og Annelin intervjua, haha. Du kan lese mer om dette i vestavind avis eller på www.vestavind-sveio.no.

- Gøril♥

Starbucks coffee

20.03.2011 kl.19:35 i Blogg    1 kommentar♥

♥Hallo, hallo :-)
Nå sitter jeg egentlig bare og kjeder meg.. Men så kom jeg på, jeg har jo starbucks Latte i kjøleskapet♥ Så da gjekk jeg for og hente den, jeg bare sier det: endelig har de fått starbucks coffee i butikkene, det er så digg! 
Jeg har smakt alle smakene og syns at den med karamell er best♥


webcam kvalitet♥

 

-Har du smaka Starbucks coffee?

-Gøril♥

Pusen! ;o

19.03.2011 kl.23:11 i Blogg    1 kommentar♥
Hallo, hallo :-)
For ikkje så lenge siden så var eg og Hedda ute hos hesten for og gi han mat, der såg me pusen som møtte ein annen katt, og gjett om det blei mange rare lydar, bare hørr:
video:mov03091

Herregud, hørres ut som noen ungar som skriker eller noe sånn! ;o

-Gøril♥

Lipgloss.. ?

19.03.2011 kl.18:54 i Blogg    1 kommentar♥

Hallo, hallo :-)
I dag så har jeg vore i kjerka på sånn øving til ung messe. Også var jeg litt i sentrum med Annelin, Serine og Anna Maria.  Vi skulle egentlig på sus og dus, men det var så mangen folk så vi gidda ikkje.

Men noe jeg lurer på, kanskje jeg skal begynne og bruke lipgloss? .. Så hvilken passer jeg best?

1.

2.

3.

4.

5.6.7.8.

9.

10.11.

12.

13.

 

-Hvilken syns du jeg passer best?

-Gøril♥

Shopping med jentå mi ;-*

14.03.2011 kl.21:59 i Blogg    0 kommentarer♥

Heisann :-)
I dag så tok eg og Annelin bussen til byn etter skolen. Vi gjekk av på flottmyr, der kjøpte vi oss starbucks kaffe og så gjekk vi hjem til Annelin (der som mammaen hennes bur). Der gjore vi litt lekser, og så kom pappaen hennes og henta oss, så kjørte han oss til markedet. Vi hadde egentlig ikke så mye tid, eller vi dilla sånn.. Så jeg fekk bare kjøpt meg undertøy, men jeg er fornøyd med kjøpet. I tillegg så fekk jeg brukt bankkortet mitt for første gang!
Etterpå så kom pappaen hennes og kjørte oss litt lengre ned i byn, der gjekk vi til brun & blid for og ta solarium. Men det er litt stress siden etter at du har betalt så har du bare to minutter på deg til og kle av deg og gjøre deg klar.


Lekser pog.


Hva syns du om resultatet?

- Gøril♥

VOSS

14.03.2011 kl.21:10 i Blogg    0 kommentarer♥

Hallo, hallo :-)
Som jeg sa tidligere så skulle jeg jo til Voss, og der har jeg vore. Vi reiste opp med bil på fredagen, og det var en lang reise. 4-4 og en halv time.. (Og det er nok for meg!) Hytta vi skulle bo i var ganske stor, og jeg låg på rom med Hanne, Lena, Ellen, Stig og Sigurd (?)
På kvelden så spiste vi mat, spillte wii og sånn. Så var det natti natt :-)

På lørdagen så stod vi opp i 08.00 tida, for og spise frokost. Etterpå så gjekk vi i trekket, men jeg stod ikke så lenge fordi jeg hadde en forferdelig hoste! Så jeg gjekk inn for en liten pause så gjekk jeg ut igjen litt senere, og da følte jeg meg mye bedre.
Senere så spillte vi kort og Alias Party i hytta. Men så begynnte jeg og hoste noe sjukt igjen, så jeg gjekk opp til hytta der mamma, pappa og Hedda låg, fordi jeg følte meg dårlig. Jeg skulle egentlig bare være der en liten stund, men så ble det til at jeg sov der fordi jeg var sjuk og orket ikke og gå tilbake til hytta.

På søndagen så stod jeg opp ca klokka 08.30 og da spiste jeg frokost med mamma, pappa og Hedda. Etter frokosten så gjekk jeg ned til dei andre for og pakke tingene mine og gjøre meg klar til og renne på akebrett. Det hørres kanskje rart ut, men det var faktisk kjempe kjekkt! Siden vi tok stolheisen opp, og så kom det en snøskuter som kjørte oss videre opp i fjellet, og der var det akebrett som venta på oss. Det var kjempe langt ned, og midt i bakken så var det ei lita hytte, der vi fekk drikke og kake, så randt vi videre ned over. Når vi kom litt lengre ned så var det smalere vei med masse humper, det var gøy! 
Etterpå så reiste vi hjem.

På vei hjem så stoppa vi i Bergen for og spise noe, vi gjekk på en resturant som heter Steakers, kjempe god mat! Jeg bestillte 200 g. kalv, og creme brulee til dessert♥


Wii


Venter på og gå opp i heisen :-)


I stolheisen ;-)


Hytta midt i akebakken.


I taxien etter akingen.

 

-Har du vore på Voss før?

-Gøril♥

Voss here i come :-D

11.03.2011 kl.12:31 i Blogg    2 kommentarer♥

Hallo, hallo :-)
Snart så reiser jeg og familien min til Voss med 4H. Vi skal bo på en hytte med andre folk fra andre 4H klubber. Når vi kommer fram så skal det være kveldskjøring, det er så sykt gøy! Blogger senere når jeg kommer hjem.
Snakkis ;-)


Sauda♥

- Gøril

 

Nytt design :-)

10.03.2011 kl.12:28 i Blogg    0 kommentarer♥

Hallo, hallo :-)
Har akkurat fiksa nytt design, siden jeg var litt lei av det andre :-)

 

-Hva syns du?

-Gøril♥

Foto blogg :-)

07.03.2011 kl.16:34 i Blogg    1 kommentar♥

Hallo, hallo :-)
Nå har jeg nettopp lagd en ny blogg, men jeg skal fortsatt beholde denne. Jeg har alltid hatt lyst på en foto blogg, så derfor så lagde jeg en :-)
Stikk innom om du vil: www.GJG.blogg.no

En liten smakebit:Stikk innom da vell :-)

- Gøril♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

Gøril♥

16, Sveio

leser denne bloggen nå

Norske blogger
hits