Vårprosjekt pog.

30.05.2011 kl.17:07 i Blogg    0 kommentarer♥

Heisann :-)
På torsdag så begynnte vi jo og øve til vårprosjekt. Det er jo egentlig ganske chill, for vi slepper lekser å sånn. Jaja, her kommer noen bilder fra de siste dagene:-Hva syns du om bildene?

-Gøril♥

Bursdagsfest

29.05.2011 kl.12:54 i Fest/selskap    1 kommentar♥

Heisann :-)
I går så feira eg og Annelin bursdagen vår, det var kjempe kos! Eller eg trur det var noen som kjeda seg da, så det var jo dumt, men eg hadde det isåfall supert!♥ men det var jo mangen som ikke kom fordi de skulle se Champions leauge, menmen.. -Hva syns du om bildene?

-Gøril♥

New products

27.05.2011 kl.21:37 i Skjønnhet    2 kommentarer♥

Heisann :-)
I går så begynte vi og øve til vårprosjektet, og det skal vi fortsette med til mandag, trur jeg (?) Jeg er på dans, det var jeg også på i fjor, siden jeg syns det var ganske gøy. Etter skolen så tok jeg og Annelin bussen til byn, der kjøpte vi dill dall til bursdagsfesten i mårå. 

Når jeg kom hjem så fekk jeg en lapp fra mamma, det var en lapp fra post-kontoret! Gjett om jeg ble glad da!! Det var de nye sminke produktene jeg hadde bestillt på internet♥
♥Concealer
♥Leppestift
♥dip liner
♥"christmas spray" som holder på sminken + at den er med vitaminer
♥Brownzer pudder
♥"foundation"
♥Blush
♥Mineral øyenskygge
♥Mineral foundation
♥Brownzer warm
♥Hollywood eyelashes

 

-Hva syns du?

-Gøril♥

Yesterday :-)

24.05.2011 kl.18:46 i Blogg    1 kommentar♥

Heisann :-)
I går så var jeg i byn med Christiana, det var kjempe kos!♥ Vi var på markede og etterpå så ble vi kjørt til Amanda for og shoppe mer! På amanda så gjekk vi også på kafeen opus, der kjøpte jeg meg et oreokakestykket og en kaffe latte, elsk♥ Tok dessverre ikkje noe bilder når vi var i byn fordi jeg ikkje hadde med kameraet.. Angrer på det! Men her kommer bilder av innkjøpet :-)

♥Joggebukse fra bikbok (199,-)
♥Hvit tights fra Ginatricot (99,-)?
♥Øredobber fra Vero Moda (79,-)
♥Armbånd fra Amanda gullsmedforretning (275,-)
♥Dove summer glow fra Vita (30% = 45,-) 
 

-Hva syns du om innkjøpet?

-Gøril♥

24.mai.2011

24.05.2011 kl.15:56 i Bilder    2 kommentarer♥

Heisann :-)
Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder som jeg tok ute for ikke så lenge siden:

 

-Hva syns du om bildene?

-Gøril♥

Kino kos :-)

22.05.2011 kl.21:52 i Blogg    1 kommentar♥

Heisann :-)
I går så var jeg, Annelin og Håkon på kino, vi såg pirates of the caribbean 4 i 3D. Vi tok bussen til byn klokka 18.00, siden filmen begynte klokka 18.30. Etter vi hadde sett filmen, så gjekk vi på Dolly dimples for og spise pizza♥ Så gjekk vi til flottmyr, siden vi skulle ta en skyss buss der, men så kom det aldri noen skyss buss siden klokka var 22.00.. Håkon meinte at det var en kystbuss vi skulle ta, men Annelin var sikker på at det var en skyss buss, så vi venta. Etterpå når kystbussen hadde kjørt så ringte jeg til mamma for og spør om hun kunne sjekke buss lista, så sa hun at det ikke gjekk noen skyss buss så sent, så mamma måtte komme og hente oss, hahah..
Mentos tyggis♥

I dag så var jeg også på kino med Christiana, Hanne og Ivi Emilie. Ivi kjørte siden hun har fått lappen. Vi såg en film som heter "rødt hjerte", etterpå så kjørte vi litt rundt og hørrte på høg musikk, digg! Åsså ville jeg og Christiana kjøpe oss is, så vi stakk innom bensin-stasjonen. 
 

-Hva har du gjort i helga?

-Gøril♥

Ny header?

20.05.2011 kl.16:13 i Blogg    2 kommentarer♥

Heisann :-)
For noen dager siden så spurte jeg om Annelin kunne lage header til meg, og hun sa at hun kunne lage viss hun fekk tid♥ Så her kommer bildene, viss du har tid til og lage til meg:

Lurte på om du kunne ta desse to bildene og "klippe meg ut" og bruke en fin bakrunn? :-)
Super gla i deg vennen, håper du får tid♥-Gøril♥

Brownies

19.05.2011 kl.22:12 i Blogg    2 kommentarer♥

Heisann :-)
I kveld så har jeg og Hanne laga brownies, elsker det!♥ Den var kjempe god, men litt kraftig, så jeg klarte så vidt og ete to stykker, hahah..

-Hva gjør du på?

-Gøril♥

17 mai :-)

17.05.2011 kl.20:38 i Blogg    2 kommentarer♥

 Hallo, hallo :-)
I dag så stod jeg opp litt før klokka 07.00 for og fikse meg, spise mat og ta på bunad. Jeg var borte på Lid skole for og spise frokost klokka 08.00. Etterpå så drilla vi litt på "fotballbanen", så kjørte vi til Sveio for og gå i tog. I år så var det jeg og Kjersti som gjekk med tambor-staven (?), så vi "styrte" korpset. Når vi var ferdige og gå i tog så kjørte vi tilbake til Lid skole, der møtte jeg Christiana og Silje, vi gjekk i skogen for og ta litt bilder♥ Etterpå så kom Marit også, då gjekk jeg for og skyte (fekk 31 poeng :-D), åsså gjekk vi natursti, spiste is og koste oss! (Jeg vant faktisk på skytingen) Litt senere så kjørte mamma meg til Sveio fordi jeg ville være litt med de andre vennene mine også: Annelin, Anna Maria og Serine♥ Men Serine måtte jo selfølgelig gå når jeg kom .. Men, når jeg kom så tok vi litt bilder under en sånn "oppning/bue" med greiner, og så gjekk vi på Monte rosa for og spise pizza♥ Etterpå så gjekk vi hjem til Annelin, der spiste vi is og sånn :-)


Meg & Hanne :-)


17 mai toget :-)


Guttenmin♥aww


Yeah, Christiana :-D


Skyting e digg!


Yoman!


Serine♥

Loveu♥Anna Maria♥
Hahah, retard! x)

Gratulerer med dagen!-Har dere hatt en fin dag?

-Gøril♥

Innkjøp

15.05.2011 kl.19:39 i Blogg    2 kommentarer♥

Heisann :-)
Som jeg nemnte i det siste innlegget så var jeg, Annelin og Serine i byn i går, vi var på amanda. Da kjøpte jeg meg dette:


♥Genser fra Cubus (299,-)
♥Bikini fra Cubus (129,-) 
♥Lommebok fra Bianco (149,-)
♥"Blonde bh" (129,-)

-Hva syns du om innkjøpet?

-Gøril♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

Gøril♥

16, Sveio

leser denne bloggen nå

Norske blogger
hits