Jordbær og sjokolade

31.05.2012 kl.13:55 i Blogg    7 kommentarer♥

Heisann :)
I dag så har jeg hatt fri fordi den andre klassen hadde engelsk eksamen. Jeg har våknet flere ganger i dag tidlig, men stod ikke opp før klokken 12. Og nå har jeg nettopp smeltet sjokolade og dyppet jordbær og bringebær oppi, det er så sykt godt!

-Gøril♥

Photos - summer feeling

29.05.2012 kl.15:59 i Blogg    9 kommentarer♥-Hva syns du om bildene?

-Gøril♥

Utsira

28.05.2012 kl.13:55 i Blogg    10 kommentarer♥

Heisann :)
Lørdag og søndag har jeg tilbrakt på Utsira med ein koslig gjeng. Selv om det hadde meldt overskya, så var det fantastisk vær det ute! Jeg ble til og med solbrendt på låra.. Denne helga så var det noe som blir kalla for sira-dagane. Der blir det solgt kaker, kaffe og mat. Også er det sånne "pakkis-sjapper" der. Tok bare noen bilder når vi satt ute på terrasen en morgen:-Hva syns du om bildene?

-Gøril♥

Sommer og sol!

23.05.2012 kl.22:06 i Blogg    7 kommentarer♥

Heisann :)
Været har vert helt fantastisk i det siste! Og er egentlig grunnen til at jeg ikke har hatt tid til bloggen. Solen skinner og det har vert nesten 30 grader ute, helt sykt! Jeg tviler på at det blir noe særlig blogging fremover siden det skal være så fint vær, pluss at jeg skal ha eksamen i morgen. -Er det sol hos deg?

-Gøril♥

Sandaler // Bianco

20.05.2012 kl.14:23 i Blogg    10 kommentarer♥

Heisann :)
I går så var jeg i byen en tur for og kjøpe meg sandaler til sommeren. I sommer så skal jeg nemlig til Kypros, og da må jeg ha noen sko som er gode å gå i.  


Sandaler fra Bianco // 699,- 
 

-Hva syns du?

-Gøril♥

17 mai

18.05.2012 kl.18:36 i Blogg    5 kommentarer♥

Heisann :)
På 17 mai så stod jeg opp i syv tiden, for og gjøre meg klar til frokost borte på skolen og til å gå i tog. Siden jeg er med i drillen, så gjekk jeg i tog med dem (jeg måtte altså drille i toget, noe som var helt forferdelig i år pga været!). Etterpå så kjørte vi til Lid skole for og ete lapskaus (standar på 17 mai!), og så tilbake igjen til Sveio for og være der med venner. Jeg måtte selfølgelig prøve og skyte i år også, siden det er så sykt gøy! Det som var extra gøy, var jo at jeg vant 1 plassen i skyting også! Til slutt så kjørte vi til byen for og se russetoget (første gang jeg såg det!).


Anna Maria♥


Christiana♥


-Hatt en fin 17 mai?

-Gøril♥

Sunn-uke

16.05.2012 kl.23:04 i Blogg    4 kommentarer♥

Heisann :)
I går så begynte jeg min sunn-uke, og den skal altså vare frem til tirsdag. Hvorfor? Jo, fordi i naturfagen så skulle vi gjøre to ting i en hel uke, som kom til og forbedre helsa vår. Jeg valgte da og drikke 2-3 liter vann hver dag, og å spise 3 grønsaker og 2 fruker (5 om dagen) hver dag. Jeg har nå holdt på i to dager, og har gjennomført det ganske bra.


Lurer på hvordan jeg skal klare og fullføre dette på 17 mai.. Jaja, får vel bare prøve :)

Ha en fin 17 mai i morgen! 
 

-Gøril♥

Konfirmasjoner

14.05.2012 kl.16:28 i Blogg    8 kommentarer♥

Heisann :)
I helgen så har jeg vert i to konfirmasjoner. Gjett om magen min holdt på å sprekke etterpå! På lørdagen så var jeg i konfirmasjon til Christiana og på søndagen så var jeg i konfirmasjon til Siren. Det var kjempe koslig begge plassene, og jeg fikk masse god mat!


 
Christiana, nydligheten min♥


Meg og Siren konfirmanten♥


-Har du vert i noen konfirmasjoner i år?

-Gøril♥

Pakke i posten

12.05.2012 kl.20:59 i Blogg    7 kommentarer♥


For ikke så lenge siden så skrev jeg et innlegg om at jeg hadde bestilt meg noe på nettet, og nå er en av de jeg bestilte endt opp hjemme hos meg. Dette er en piercing som er "på hodet" (stangen er på baksiden) , og jeg syns den var kjempe fin. Har ikke prøvd den på enda, men håper på at den ser bra ut. 

 

-Hva syns du?

-Gøril♥

New in!

12.05.2012 kl.09:51 i Blogg    3 kommentarer♥

Heisann :)
I går så dro jeg og venninnen min Annelin til byen for og shoppe. Denne gangen så dro vi til Oasen. Gjekk rundt og kikka og satt på cafè MM. Det var kjempe koslig, men det ble litt stress med bussene hjem igjen, åsså at vi stod i busskuret og venta i nesten en time når det pøsregna! 


Neglelakk fra B.young // 39,-


Shorts fra Bikbok // 299,-

Om ikke så lenge nå så skal jeg i Konfirmasjon til venninna mi Christiana, så jeg må gå og gjøre meg klar. Snakkes!
 

-Hva syns du?

-Gøril♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

Gøril♥

16, Sveio

leser denne bloggen nå

Norske blogger
hits