Jeg er på overnatting..

23.06.2011 kl.01:56 i Blogg    2 kommentarer♥

.. hos Benedikte♥

Akkurat nå så bare chiller vi på rommet hennes og gror data ;-) Har hatt en super kveld, i lag med masse kjekke folk! Benedikte har nemmelig feira 15 års dagen sin, gratulera så mye!♥ Vi fekk taco og kake (Oreokake♥), den var kjempe god! Jeg og Martine tok også en dukkert i bassenget, det var kaldt med deiligt. Bilder kommer nok senere en gang

God natt :-)

- Gøril

Bronzer

22.06.2011 kl.16:01 i Blogg    3 kommentarer♥

Heisann :-)
Noe som du kanskje ikke vet, er at jeg egentlig er ganske opptatt av å bli brun, noe som ikke er så enkelt for meg.. Så jeg trenger dessverre noen "hjelpemiddler". Da bruker jeg altså enten selvbruning eller solkrem som man også blir brun av.


Dior bronze:
Solkrem som man også blir brun av, faktor 8 (Bare til ansikt)

Clarins paris:
After sun Moisturizer self tanning (Altså en krem som man kan ta på etter at man har sola seg, for og bli brunere)

Hawaiian Tropic:
Sun oil, altså en olje som man smører på kroppen når man soler seg, for og bli brunere. Faktor 6 (Low protection).

10 tips for og bli brunere:

1. En sunn hud starter innenfra. Sørg for å tilføre kroppen tilstrekkelig med vitaminer, spesielt betakaroten som stimulerer pigmentdannelsen og fremskynder bruningsprosessen.

 2. Bruk fuktighetskrem, en tørr hud holder ikke like lett på brunfargen. Ved bruk av solarium bør man smøre seg med krem som effektiviserer tiden i solarium, mens man ved soling ute bør bruke solfaktor for å holde huden fuktig samt unngå å bli solbrent.

3. Drikk nok vann! En sunn hud er avhengig av at kroppen får tilført nok væske. Anbefalt mengde er 2-3 liter hver dag.

4. Før intensive perioder med soling kan man bruke peeling for å fjerne døde hudceller. Dette vil føre til mindre sjanse for flassing.

5. Bruk mindre såpe. Sammen med å holde deg ren fjerner såpe også hudens naturlige beskyttelse. Bruk hudvennlige produkter som ikke gjør huden tørr og irritert.

6. Spis smart. I tillegg til betakaroten bør man også få i seg tilstrekkelig med vitamin A, C og E. Gulrøtter, egg, spinat og vegetabilske oljer er alle hudvennlige matvarer.

7. Sol deg langsomt. Dette gir deg en jevn brunfarge og reduserer risikoen for hudskader og kreft. I tillegg vil man få en dypere og vedvarende brunfarge samtidig som man unngår å bli solbrent.

8. Unngå bading i klorvann. Det er uvisst om klor direkte kan bleke huden, men man vet sikkert at mye kontakt med klor gjør huden irritert. Tørr og irritert hud flasser lettere.

9. Sol deg ved sjøen. Man er bedre eksponert for solstråler ved vannet, samtidig som saltvann er et naturlig spa opphold for huden.

10. Utnytt soldagene! Selv om det ikke skulle være høysesong for soling, tar fortsatt solen godt. Husk å beskytte deg, det er lett å bli brent.

-Bruker du "self tanning" for og bli brun?

-Gøril♥

Det er sommer!

21.06.2011 kl.16:02 i Blogg    0 kommentarer♥

Heisann :-)
I dag så har jeg egentlig ikke gjort så mye, men var nettopp ute en tur.. Og nå kan jeg endelig kjenne at det er sommer!♥ Full sol og 20 grader, herlig!
Litt senere i dag så skal jeg på TT-møte, siden jeg snart reiser til TT, gleder meg sykt!♥


Søte pusen koser seg også ute i sola♥-Er det sommer der du bor?

-Gøril♥

Innkjøp London

20.06.2011 kl.21:16 i Blogg    3 kommentarer♥

Heisann :-)
Som jeg skrev i det siste innlegget, så skulle innkjøpet komme senere, og her er det:


Nye sandaler♥


Myke tøffler♥


Parfyme♥


Singlet - Los Angeles


Singlet - LOVE


Singlet - Rosa


Jakke - Hvit


Bukse - Levis

-Hva syns du om innkjøpet?

-Gøril♥

London

20.06.2011 kl.14:18 i Blogg    4 kommentarer♥

Heisann :-)
På torsdag så reiste jeg og mamma til London, kjempe kos! Vi landa vell i England rundt klokka 15.30 eller noe sånn. Når vi kom frem til hotellet som heter Saint Gerogres i London så gjekk vi nesten med en gang for og finne en resturant der vi kunne spise noe. Etterpå så gjekk vi tilbake til hotellet for og legge oss.

På fredagen så tok jeg og mamma london eye (parisahjulet), såg big ben, var på madame tussauds og var på mamma mia teater!♥ Senere så var vi også på Jamie Oliver sin resturant.

På lørdagen så var det tid for shopping!! Det var jo kjempe kjekkt! Men det var jo så masse folk at det var vanskelig og komme frem.. Siden vi for det meste gjekk i Oxford street.
Jamie Oliver resturant (Fifteen)


Cappucino♥


Vi var også på starbucks♥


Frappucino caramell♥


Cockie♥


I kofferten min ;-)
Fancy taxi :-D


Telephone
London eye
Big ben


Fake a smile ..


Christiano Ronaldo♥


Namm♥


Toget

PS: Innkjøp kommer senere ;-)

-Har du vore i London før?

-Gøril♥

Jeg reiser i morgen :-D

15.06.2011 kl.21:16 i Blogg    2 kommentarer♥

Heisann :-)
Dataen min funker fortsatt ikke, så jeg blogger på Hanne sin data.. Men til overskriften, jeg reiser til London i morgen!♥ Gleder meg sykt! Noe av det vi kanskje skal gjøre:

- London eye (Parisahjulet)
- Madame Tussaud
- Mamma Mia "show"
- Shopping

-Har du vore i London før?

-Gøril♥

Fengur gutten..

13.06.2011 kl.11:03 i Blogg    1 kommentar♥

.. min hadde bursdag i går!♥
Han er så utrolig søt, og siden han hadde bursdag i går så plukka jeg og Hedda en pose med løvetann til han. Fengur elsker løvetann!! Gratulera med dagen i går, gutten min♥ Forresten så er Fengur hesten vår :-)


Et gammelt bilde, siden jeg er på Hanne sin data..
Min data er klikka, så jeg vet ikke om det blir så mye blogging fremover ..

 -Gøril♥

Ny mobil

10.06.2011 kl.15:00 i Blogg    0 kommentarer♥

Heisann :-)
I går så fikk jeg den nye mobilen min, digger den!♥ Altså HTC Incredible S.

forresten så reiser jeg snart til utsira, har aldri vore der før men håper det blir en kjekk tur!
Snakkis ;-)

-Hva syns du om mobilen?

-Gøril♥

Bursdagsbarn

07.06.2011 kl.14:50 i Blogg    0 kommentarer♥

Heisann :-)
I går så hadde jeg bursdag, da fikk jeg "frokost" på senga, det var digg. Av Hanne og Hedda så fikk jeg et blad, after eight og en ring fra Våga. Av mamma og pappa så fikk jeg en mobil, men pappa hadde bestilt feil mobil, så når den kommer i posten så må vi sende den i retur og så kjøpe den jeg ønsket meg.

Det er denne jeg skal ha:HTC incredible S

 

-Har du denne mobilen?

-Gøril♥

Ganddalsdrilliaden 2011

05.06.2011 kl.18:18 i Blogg    1 kommentar♥

Heisann :-)
På fredag så reiste jeg, Christiana og familien  til Stavanger fordi vi skulle på Ganddal konkurranse på lørdagen. Så vi slapp og stå opp midt på natta for og reise til stavanger. Vi sov nemlig i pappa sin leilighet. Når vi kom frem på fredagen, så shoppa vi litt nede i byen. Jeg kjøpte meg en shorts. 
På lørdagen så stod vi opp klokka 07.30 trur jeg. Når vi kom frem til Ganddal så var det innmarsj, og etterpå så var det tilbake til garderoben for og fikse hår og sminke. Vi var nr. 26 så vi hadde egentlig god tid. Det var vår tur, og det gjekk kjempe bra i begynnelsen, men senere så ble det litt tull og vi mista til slutt 6 staver .. Men vet du hva? Vi fikk faktisk en 2 plass, jeg er kjempe fornøyd med det! Siden de som kom på 1 plass, hadde drilla siden de var 4 år ;o!-Hva syns du om bildene?

-Gøril♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

Gøril♥

16, Sveio

leser denne bloggen nå

Norske blogger
hits