Skal være litt sporty!

30.06.2012 kl.15:52 i Blogg    9 kommentarer♥

Heihei :)
Om ikke så lenge så skal jeg og familien min gå tur opp til Løkjelsvatn-hytta, som er en Turistforreningshytte.  Der skal vi sove over til i morgen. Det er vel ca. en og enhalvtime og gå, så det er ikke den lengste turen for og si det sånn. Selv om jeg ikke er den som gleder meg mest til og gå på tur, så syns jeg det er deilig og komme meg ut inniblandt. 


I`m ready to go!


-Har du vert på en Turistforreningshytte før (Hvor)?

-Gøril♥

Skolefri og sol!

28.06.2012 kl.15:55 i Blogg    7 kommentarer♥

Hei hei :)
Det er sommerferie og i dag skinner sola ute! Så derfor har jeg vert ute og tææna meg i dag. Ikke at jeg har fått noe særlig farge, men bare det å få litt sol syns jeg er helt herlig. Har også prøvd ut Hawaiian Tropic sun oil med solfaktor 6, altså ganske lav beskyttelse. Men jeg syns den funket ganske bra.

 


Min solplass♥


-Hva gjør du i dag?

-Gøril♥

Innkjøp fra Larvik

26.06.2012 kl.15:38 i Blogg    4 kommentarer♥


Jumpsuit fra Bikbok // 199,-


Hvit bukse fra Ginatricot // 199,-


Topp fra Bikbok // 149,-
 

-Hva syns du om innkjøpene?

-Gøril♥

NM i Larvik!

25.06.2012 kl.17:15 i Blogg    3 kommentarer♥

Heisann :)
Jeg har ikke fått tid til å blogge de siste dagene, og grunnen er at jeg har vert i Larvik på NM i drill. Selv om bilturen var lang, så var det en kjekk opplevelse. Vi fekk både shoppet og drillet. Og gjett hva? VI BLE NORGESMESTERE, OG KOM VIDERE TIL EM I FRANKRIKE!!! Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye! Jeg tok ikke noe særlig med bilder, men her kommer noen av de: (Jeg legger ut innkjøpene litt senere)


Garden var på besøk! :D


De beste jentene! 

-Gøril♥

Siste skoledag!

18.06.2012 kl.15:20 i Blogg    5 kommentarer♥

Hei alle sammen :D
I dag var det jammen meg siste skole dag! Tiden har gått sykt fort, og tanken på at jeg er ferdig på Sveio skole er ganske syk! Helt ærlig så gleder jeg meg ikke så mye til og begynne på vidergående. Mindre sove tid og lengre skole.. Pluss at jeg blir splittet fra alle vennene mine. Men at det kommer til og bli spennende, skal jeg ikke si noe i mot.I dag så er det sykt mye som skjer! Først så skal jeg på jobb fra klokken halv fem til halv seks, også skal jeg på Vitnemåls utdeling med klassen og foreldre. Så får vi en time på oss til og skifte klær og gjøre oss klar til blåtur med MOT. Blåtur betyr altså at vi ikke vet hvor vi skal.. Og der skal vi være hele natten. Håper jeg klarer og holde meg våken!  
 

-Når slutter du på skolen?

-Gøril♥

Foto - Blomster

16.06.2012 kl.15:26 i Blogg    9 kommentarer♥-Hva syns du?

-Gøril♥

Wants // Deborah Lippmann

14.06.2012 kl.14:04 i Blogg    10 kommentarer♥

Hello everybody :)
Ja, engelsk! Jeg kom nemlig opp i englesk til muntlig eksamen, og er endelig ferdig med det! Vil helst ikke legge ut noen karakter her på bloggen, men skal si at jeg ikke ble superfornøyd!

Jeg elsker og bruke neglelakk, spesielt om sommeren. Jeg har funnet noen neglelakker fra Deborah Lippmann, som jeg har sykt lyst på. De er ikke sånn typiske sommer neglelakker, men jeg syns de er superfine!-Hvilken likte du best?

-Gøril♥

Photo - flowers

09.06.2012 kl.15:09 i Blogg    6 kommentarer♥


Kamera // Nikon D5100 // Uredigert
 

-Hva syns du?

-Gøril♥

Pakke i posten!

08.06.2012 kl.18:02 i Blogg    4 kommentarer♥

Heisann :)
Endelig så fikk jeg neglelakken jeg skulle få, for å abonnere på Elle. Jeg kunne velge mellom tre forskjellige neglelakker fra Deborah Lippmann, og jeg valgte "good girl, gone bad". Jeg måtte selfølgelig prøve den på med en gang jeg fikk den! Her er resultatet:

-Hva syns du?

-Gøril♥

It`s my birthday!

06.06.2012 kl.22:39 i Blogg    4 kommentarer♥

Heisann :)
I dag er dagen endelig her, 06.06.12! Det er nemlig bursdagen min, og jeg fekk "frokost" på senga + gaver. Etter skolen så tok jeg og bestevenninna mi Annelin bussen til byen, for og gå på cafè MM og spise Chiabatta med biff♥ Etterpå så fekk jeg besøk, og vi spiste kake og koste oss. Jeg måtte selfølgelig på drill klokken halv åtte, siden vi må trene mot NM. Men det har vært en fantastisk dag, og jeg kan ikke tro at jeg er 16 år allerede! 

Gavene fra dagen:

Objektiv (Nikon D5100) 55-200mm


Rosa topp og eos lippsyl


Craft treningsjakke


Escada sexy graffiti 


Dry shampoo (genial å ha med på 4h leirer!) og fransk manikyr sett

Tusen takk for alle gavene!♥
 

-Hva syns du?

-Gøril

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

Gøril♥

16, Sveio

leser denne bloggen nå

Norske blogger
hits