Jeg reiser til Kypros, vi snakkes!

24.07.2012 kl.18:55 i Blogg    18 kommentarer♥

Heihei :)
Åh, nå har jeg akkurat hatt en fantastisk tid på spa med Benedikte, det var helt herlig! Men nå skal jeg fortelle litt om kypros turen. Vi reiser til Oslo i morgen tidlig og der skal vi sove over til torsdagen, også reiser vi videre til Kypros. Da er vi fremme i Kypros i 8-9 tiden om kvelden (det er jo en time i forskjell på Kypros og Norge). Vi skal sove på et hotell som heter Akteon holiday village, som er et fire-stjerners hotell. Det er to eller tre basseng utenfor og et inne, og skal vist ikke være lange veien til stranden! 


Se så nydelig!

Om det er data eller noe der nede så skal jeg prøve og oppdatere dere, men jeg kan ikke love dere noe.. Jeg skal jo være vekke i 16 dager, og det er jo en stund! Vi snakkes senere♥
 

Hvor har du vore på ferie i sommer?

-Gøril

Hva skjer frem over..

23.07.2012 kl.16:59 i Blogg    9 kommentarer♥

Heihei :)
I dag så har jeg ryddet litt rundt i huset fordi vi får besøk i kveld, i syv tiden. Har ikke skjedd noen ting i det siste, men i morgen så skal jeg en tur til byen for og finne meg en bok og lese i til jeg reiser til Kypros. Og litt senere den dagen så skal jeg på våtspa med Benedikte, åh som jeg gleder meg! Har vært der en gang før og det er helt herlig og avslappende.

Og på onsdag (om to dager) så reiser jeg til Oslo, også reiser jeg videre til Kypros dagen etterpå! Gleder meg sånn til og komme ned til varmen, og ikke minst se bestevenninnen min igjen!♥


Thumbs up!

-Hva skal du gjøre på de neste dagene?

-Gøril♥

Snakkes!

21.07.2012 kl.12:13 i Blogg    12 kommentarer♥

Heihei :)
Om ikke så lenge så reiser jeg til Etne for å gå tur i fjellet (igjen). Sist gang så gjekk vi til Løkjelsvatnet, men i dag så skal vi til blomstølen. Selv om det ikke er det kjekkeste jeg vet, så er det ingenting som skjer her hjemme uansett. Vi snakkes!

-Vært der før?

-Gøril♥

Ting jeg må ha når jeg reiser til syden!

19.07.2012 kl.17:48 i Blogg    15 kommentarer♥


Nr 1. Solkrem! (har selvfølgelig med meg solkremer i alle faktorer, må jo ikke bli solbrent!!)


Nr 2. After sun!
Uansett hvor mye jeg smører meg med solkrem så blir jeg alltid litt solbrent, derfor er det deilig og smøre på litt after sun på kvelden!


Nr 3. Bikinier! Hadde aldri klart meg i syden uten!!


Nr 4. solbriller! For å beskytte øynene.


Nr 5. Shortser! Hva annet skal man gå i når det er 45 grader?


Nr 6. Betakaroten! Er ikke akkurat et must men om jeg kan få sjangsen til og bli litt ekstra brun, så sier jeg gjerne ja-takk! 

Nå er det akkurat en uke til jeg reiser til Kypros, og jeg er nesten allerede ferdig med å pakke (hahah, så mye gleder jeg meg faktisk)!! Her er noen av tingene som jeg har pakket med meg, og som jeg føler er noe av det viktigste og ha med seg til syden. Det kommer mer detaljer om syden turen noen dager før vi reiser. 

 

-Hva MÅ du ha med deg når du reiser til syden?

-Gøril♥

Foto // Piggsvin

18.07.2012 kl.13:35 i Blogg    12 kommentarer♥

Heihei :)
I går så var jeg flink og ryddet rommet mitt, endelig! Det tok noen beskjeder fra mamma før jeg orket og begynne å rydde i alt det rotet, men nå kan jeg endelig se gulvet mitt. I dag så skal jeg forresten være litt med Serine, trur kanskje vi skal på Monte Rosa og spise. Senere så skal jeg kanskje på jentekveld med jentene mine.


Se hva som dukket opp i hagen vår her om dagen, et lite piggsvin. De er så søte!

-Gøril♥

New in!

16.07.2012 kl.17:38 i Blogg    11 kommentarer♥

Heihei :) 
I dag tok jeg bussen til byen med Benedikte. Det var sykt mangen fine topper der i dag, og jeg klarte selvfølgelig ikke å motså! Det har forresten vært en super koslig dag, hvordan har din dag vært?Topp fra Cubus // Salg 49,-


Topp fra Vero Moda // 159,-


Topp fra Bikbok // 129,-

-Gøril♥

Nytt skjørt // Bikbok

15.07.2012 kl.11:59 i Blogg    5 kommentarer♥


Skjørt fra Bikbok // 249,-

-Hva syns du?

-Gøril♥

Ny bikini // Victoria`s secret

13.07.2012 kl.15:41 i Blogg    14 kommentarer♥

Heihei :)
Endelig kom den nye bikinien i postkassen. Gleder meg sånn til og ta den med meg til Kypros!

-Hva syns du?

-Gøril♥

Bilder // Jordbærfest

11.07.2012 kl.18:18 i Blogg    6 kommentarer♥

Heisann :)
For noen dager siden så hadde vi jordbærfest med familien på pappa sin side. Grunnen til at jeg ikke har hatt tid til og blogge om det før nå, er siden det skjedde så mye med det Ironman greiene. Men her kommer noen bilder fra festen:


Meg og Kusinen min Tonje!

-Gøril♥

Antrekk 09.07.12

09.07.2012 kl.13:14 i Blogg    6 kommentarer♥

Heihei :)
Nå kom jeg akkurat inn fra en herlig stund ute i solen. Jeg vet ikke hvordan været er hjemme hos deg akkurat nå, men her er det sol og 20 grader! (herlig!!)

-Hva syns du?

-Gøril♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

Gøril

16, Sveio

leser denne bloggen nå

Norske blogger
hits