Innkjøp fra Polen

31.08.2011 kl.16:02 i Blogg    2 kommentarer♥

Heisann :-)
Her kommer innkjøpet fra Polen:


♥Genser fra New Yorker 118,-


♥Topp fra New Yorker 118,-


♥Kjole/topp fra (?) 140,- (?)


♥Hvite solbriller fra Jalla shappe 50,-


Pudder fra INGLOT 72,-


Øyenskygge fra INGLOT 42,-


Parfyme fra "gata" 50,-
 

-Hva syns du om innkjøpet?

-Gøril♥

Sprøyte på skolen!

30.08.2011 kl.17:22 i Blogg    1 kommentar♥

Heisann :-)
I dag så tok jeg en sprøyte på skolen, som er mot polio. Jeg grua meg faktisk ikke så mye som jeg pleier og gjøre. Det gjør jo egentlig ikke vondt i det hele tatt! Bare for og si det sånn, så er den sprøyta du tar i 10 klasse, den som gjør minst vondt. -Har du toke sprøyten mot Polio?

-Gøril♥

Stikkord:

Costume magasin

29.08.2011 kl.15:24 i Blogg    3 kommentarer♥

Heisann :-)
I dag så har jeg bestillt abonoment(?) på magasinet "Costume". Då får jeg 3 Costume magasiner + Try, believe, love sett fra id. bare minerales for bare 149 kr + 49 kr i frakt. Gleder meg sånn til det kommer!♥

 

-Har du abonert før?

-Gøril♥

Klassetur 2011!

28.08.2011 kl.19:46 i Blogg    1 kommentar♥

Heisann :-)
På onsdag så reiste jeg og klassen min til Krakow i Polen. Bussen gjekk fra Sveio til Sola klokka 04.00 om natta! Når vi kom frem til flyplassen på Sola så måtte vi sjekke inn, og så bare satt vi der og venta til flyet skulle gå. På flyet så satt jeg med Elisabeth og Stein Jomar, men vi bytta slik at jeg fekk sitte med Annelin♥ Når vi hadde landa i Krakow, så var det mangen som bytta til lette klær, som shorts! Men jeg og Annelin var ikke så smarte.. Joda, men Lene (som var våres våksne kontaktperson) sa at vi hadde dårlig tid til og skifte, så vi måtte sitte i bussen med kjempe varme klær. Men det gjorde vell ikke noe, siden vi bare kunne bytte når vi kom frem til Hotellet.. Neida, vi skulle vist rett til "sentrum" for og shoppe og spise, så vi måtte skifte i bussen! Når vi kom frem så gjekk vi for og spise på Hard Rock café og etterpå til senteret for og shoppe. Der kjøpte jeg meg sminke fra en butikk som heter INGLOT (innkjøp kommer senere). Vi fekk spaghetti som kvelds på Hotellet senere. 

På torsdagen så var vi på konsentrasjonsleirene i Auschwitz. Det var forferdelig og høre hvordan fangene hadde hatt det. Det som var litt kult, var at det var en annen klasse i fra Bergen som også var der på klassetur, så vi møtte dem omtrent hver dag siden den hadde det samme opplegget. 

På fredagen så var vi i de kjente saltgruvene. Det var en opplevelse for livet, og det var bare rundt 15 grader der nede, så det var deiligt med litt kulde. Men jeg syns det ble litt for kaldt, så jeg fekk låne genseren til Jon. Etterpå så tok vi bussen tilbake til "sentrum", slik at vi kunne shoppe litt mer, og bruke opp pengene. Da kjøpte jeg meg to topper på en butikk som heter New Yorker (Elsker den butikken!). Senere på kvelden så gjekk vi på en resturant der vi fekk 3 retters middag, og det var polske folk som dansa for oss, haha. 

Tok forresten over 400 bilder, så jeg legger bare ut noen fra de forskjellige tingene vi har opplevd. 

-Har du vore på klassetur?

-Gøril♥

Klassetur til Polen

23.08.2011 kl.19:09 i Blogg    3 kommentarer♥

Heisann :-)
I natt rundt klokka 03.30 reiser jeg og klassen min på klassetur til Polen. Gleder meg sinnsykt!♥ Jeg er sånn ca ferdig og pakke, har bare toalett saker igjen. Har pakka med meg to shortser og sandaler, siden det skal være 30 grader der nede. Har forresten ikke pakket solkrem, men det må jeg nok ha! Vi skal ta buss ned til Sola i Stavanger, og der tar vi fly videre til Krakow i Polen. Vi skal sove på Hotell Junior. Jeg har sjekket det ut på nettet, syns det var ganske fint til og være klassetur liksom! Vi skal forresten besøke konsentrasjonsleiren i Auschwitz og de kjente saltgruvene. -Har du vore på klassetur, hvor var du?

-Gøril♥

Vil du hjelpe meg?

21.08.2011 kl.21:24 i Skjønnhet    5 kommentarer♥

Heisann :-)
Lurte på om du ville hjelpe meg med noe. Altså hvordan jeg skal ha håret mitt i morgen, vet det er litt sent å sånn nå så er ikke så sikker på om jeg kommer til og få noe svar, men det er verdt og prøve, ikke sant? Forresten så har jeg fjernet sminken og orker ikke og finne kamera, så derfor blir det web kamera bilder..

Skal jeg ha håret sånn:eller sånn:


haha, ansiktsuttrykk! ;s


-Hvilken frisyre syns du?

-Gøril♥

Kreppet hår

20.08.2011 kl.20:27 i Blogg    3 kommentarer♥

Heisann :-)
I går så var jeg jo hos Christiana♥ Vi såg faktisk 3 filmer på rad! Den første filmen vi såg heter Sex and the city, den andre heter Georgias dagbok og den siste heter Mean girls 2. Men i den siste filmen så sovna jeg, haha. Men før vi såg film, så kreppa Christiana håret mitt♥Christiana brukte denne kreppetangen:
-Har du noen gang kreppet håret?

-Gøril♥

Outfit 19.08.11

19.08.2011 kl.18:09 i Outfit    2 kommentarer♥

Heisann :-)
Har ikke noe spesielt og blogge om, så jeg tenkte jeg skulle vise dagens outfit.


♥Øredobber fra Annelin (Glitter)
♥Smykke fra Tyskland 34 Euro
♥Topp fra H&M (husker ikke pris)
♥Belte fra Vero Moda 99,-
♥Shorts fra BIKBOK 199,- eller 299,-
♥Tights fra Ginatricot 129,- (?)

Forresten så tar jeg turen til Christiana nå, skal sove der til i morgen♥
Snakkis ;-)

-Hva syns du om outfiten?

-Gøril♥

Frisøren

17.08.2011 kl.15:35 i Blogg    3 kommentarer♥

Heisann :-)
I går så var jeg hos frisøren, Millimeter. Da skråa jeg håret mitt enda mer bak. Var dyrt, men ble fornøyd!

-Hva syns du?

-Gøril♥

Mentos - berry mix

15.08.2011 kl.14:59 i Blogg    5 kommentarer♥

Heisann :-)
Tenkte jeg skulle blogge om en mentos som jeg kjøpte på flyplassen hjem fra Tyskland, mentos berry mix. Syns den er kjempe god!♥-Har du smakt den?

-Gøril♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

Gøril♥

16, Sveio

leser denne bloggen nå

Norske blogger
hits