Mine favoritt sko

30.10.2011 kl.16:58 i Min favoritt...    3 kommentarer♥

Heisann :-)
I dag så har jeg ikke gjort noe spesielt, eller Christiana såv jo hos meg fra i går til i dag, men hun gjekk for en stund siden. I går så hadde vi forresten en liten filmkveld, der vi såg the backup plan. 

Mine favoritt sko:

Jeg fekk de til jul for noen år siden, å de passer enno. Er utrolig glad i de skoene, passer til nesten alt! Det som er litt dumt er at de er utslitt etter at jeg har brukt de så mye. Trur de er kjøpt på din sko, men det er jo flere år siden nå. De er ikke vonde og gå i, ikke kjempe gode heller men såfall ikke vonde! Det som jeg liker godt med skoene, er at du faktisk også kan bruke de om du skal ut og pynte deg litt. Trur jeg har de i str. 37. terningskast 5. 


Skal forresten kanskje på monte rosa litt senere i dag, med Christiana (Hanne og Ivi?)♥ 

-Hvilke er dine favoritt sko?

-Gøril♥

Min første kamp

29.10.2011 kl.17:57 i Blogg    3 kommentarer♥

Heisann :-)
I går så var jeg på min første FKH kamp med Benedikte. Vi tok bussen til byn kl.16.00 også bare gjekk vi rundt og kikka på markedet.

Siden jobben til faren til Benedikte sponser FKH, så satt vi på topp plasser! (Dei har sesong kort, så de har faste plasser). Viss du ikke vet hvordan kampen endet, så ble det 1-1, og de spilte mot tromsø. Det var en utrolig kjekk kveld, tusen takk for at jeg fekk bli med!♥ 

Når kampen var ferdig, så gjekk jeg til Kristoffer Andrè på Halloween fest. Det var ikke så manger der (dumt), men det var kjekt for det. Jeg hadde ikke kledd meg ut da, siden jeg kom rett fra byn. Her kommer noen bilder fra kvelden:


FKH feirte 18 år (?), derfor ballongene.-Hva gjorde du i går?

-Gøril♥

Min favoritt parfyme

26.10.2011 kl.15:48 i Min favoritt...    6 kommentarer♥

Heisann :-)
I dag så har jeg vore på skole besøk på Haugaland, der var jeg på design og håndtverk. Vi fekk gå rundt og gjøre sånn tekstur, viss du vet hva det er (?). Etterpå så viste hun oss rundt sånn at vi ble kjent med skolen, utrolig kjekt! Men til overskriften, her kommer min favoritt...

Min favoritt parfyme: 

Min favoritt parfyme heter Versace brigth crystal. Den har en frisk duft som ikke er for sterk, og den lukter helt vurdundelig etter min mening. Vet ikke helt hvordan jeg kan beskrive lukten, men jeg bare elsker den! Flasken til parfymen er bare nydlig! Dette er garantert en favoritt, og jeg gir den terningkast 5.
Pris 30 ml: 395,-
Pris 50 ml: 625,-

desse prisene fant jeg på internett, så det er jo alltid forskjellige priser etter hvor du kjøper den, men det er sånn ca.

 

-Hva er din favoritt parfyme?

-Gøril♥

Bilder fra haugalandsdrilliaden

24.10.2011 kl.19:09 i Blogg    3 kommentarer♥


Håret til duetten 


Meg & Christiana ;-)


Loveu♥

Hahha, var ikke mange bilder men orker ikke å legge ut flere siden jeg har så vondt i hode pluss at jeg skal på drill om 20 minutter..

-Hva syns du?

-Gøril♥

Drill konkurranse

23.10.2011 kl.21:32 i Blogg    1 kommentar♥

Heisann :-)
I helgen så har jeg vore på drill konkurranse, det har vore utrolig kjekt utenom at vi måtte stå opp klokka 7.00 både i går og i dag! På lørdagen så måtte vi komme bare på grunn av innmarsjen, men det var kjekt og se de andre som drilla selv om vi ikke skulle drille før i dag.

I dag så drilla jeg og Christiana med duetten ca klokka 10.30. Jeg er fornøyd, men kunne hatt mindre stavmiss! Vi musta vell 6 staver, men vi pleier og miste mindre enn det. Så det var dumt. Senere klokka 14.30 så drilla vi med hele troppen, det var utrolig kjekt! Vi er 9 stk i troppen, og vi musta vell 12 staver. 

Resultatet:
Duetten: 4 plass av 14 stk, men vi var bare 0.25 poeng i fra 3 plassen! (Irriterande!)
Troppen: 1 plass av 5 stk, men alle var utrolig flinke så jeg trudde aldri at vi skulle få en 1 plass! 

video:haugalands drilliaden 2011 023

Her er videoen fra når vi drilla alle i troppen, ENJOY! 
Bilder fra drilliaden kommer senere!

-Hva har du gjort i helgen?

-Gøril♥

Nye innkjøp

22.10.2011 kl.21:28 i Blogg    7 kommentarer♥

Heisann :-)
på torsdag og i dag så var jeg i byn med Christiana. Var utrolig koslig, og siden det er elleville-dager i byn så er det jo salg! Jeg kjøpte meg ikke så mye på torsdag, men i dag så var jeg i "shoppe-humør" og kjøpte mer i dag enn på torsdag, selv om jeg er blakk.. Her kommer innkjøpene:


♥Fliseklemmer fra H&M 19,-
♥Øredobber fra Cmyk 75,-
♥Foundation fra H&M 75,-
♥Tights fra Bikbok 29,-
♥Genser fra Ginatricot 149,-
♥Topp fra Bikbok 99,-
♥Shorts fra Vero Moda 229,-

Forresten så blir det ikke "mine favoritt..." før senere i neste veke eller noe sånn, siden jeg ikke har tid.. (Skal på drill konkurranse i morgen, ønske meg lykke til? :) 

-Hva syns du?

-Gøril♥

Min favoritt..

20.10.2011 kl.15:49 i Blogg    4 kommentarer♥

Heisann :-)
Tenkte jeg skulle ta sånn 5 dagers favoritt . . . Der jeg har en ny favoritt ting og vise dere hver dag i 5 dager. Jeg kommer ikke til å skrive opp hva som kommer til og komme i morgen osv, for da blir det en liten "overraskelse". Jeg kommer til og vurdere tingen og kanskje forklare hvorfor jeg liker akkurat den tingen. Jeg vil også gi tingen et terningskast. Får se om jeg begynner med dette i dag eller i morgen. Om dette er noe dere finner ut at dere liker, så er det bare til og gi beskjed, så kan det være at jeg har det igjen en gang ;-) 

 

-Hva syns du om denne ideen?

-Gøril♥

new shoes

18.10.2011 kl.16:32 i Blogg    6 kommentarer♥

-Hva syns du?

-Gøril♥

cracked effect

16.10.2011 kl.13:53 i Blogg    10 kommentarer♥

Heisann :-)
I går så lakket jeg neglene mine, da tok jeg først to lag med den brune neglelakken også tok jeg ett lag med den cracked effect neglelakken.

I dag så trur jeg ikke at jeg skal noe spesielt, eller kanskje på kino senere i kveld. Har selfølgelig lyst til og finne på noe, men det er jo søndag så da er det ekstra kjedeligt!

-Hva syns du?

-Gøril♥

Innkjøp

14.10.2011 kl.16:48 i Blogg    14 kommentarer♥

Heisann :-)
I går så var jeg i Bergen med familien, eller ikke pappa da, men i såfall så shoppet vi. Vi måtte forresten stå opp kl. 6.00! Gjett om jeg var trøtt!  Men det var i såfall kjempe kosligt når vi kom frem. Etter at vi hadde gått rundt og kikket i noen timer, så kom Hanne tilbake. Hun var på sånn militær greier, som var grunnen til at vi var i Bergen. Enda litt senere så kom vennina til Hanne, Hilde. Vi gjekk på en resturant som faktisk var oppe på taket på senteret, dritkult! Etterpå så kikka vi litt til, før vi kjørte hjem.  Her kommer innkjøpene fra i går og på Onsdag når jeg var i byn med Christiana:


Er forresten bare dei som er i igjen i butikken, som finnes i hele skandinavia!

♥Ring nr. 1 - fra Ginatricot 99,- 
♥Ring  nr 2. - fra H&M 49,-
♥Neglelakk - fra Cubus 39,-
♥Bukse - fra Vero Moda 159,-
♥Moods of norway ulltrøye - fra sportsbutikk 700,-
♥Jakke - fra Flopita 1799,- 

 

-Hva syns du?

-Gøril♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

Gøril♥

16, Sveio

leser denne bloggen nå

Norske blogger
hits