My day so far

30.11.2011 kl.18:38 i Blogg    1 kommentar♥

Heisann :-)
I dag så har jeg vert på jobbdag, noe som jeg også var i går, men tenkte jeg heller kunne skrive om alle dagene i et innlegg, så det kommer nok i morgen. Men ellers så har jeg bare grodd data og sett litt på tv. Jeg har funnet julepresang til mamma på nettet, så det har jeg dilla litt med. Kom jo hjem klokka fire eller noe sånn, så jeg har ikke gjort så mye, men skal selfølgelig på drill i dag klokka halv åtte. Jeg blogger forresten på macbooken til mamma nå, så her kommer et "high teck" bilde:


high teck å high teck, men uansett.

 

-Hva har du gjort i dag?

-Gøril♥

Elisabeth Arden

28.11.2011 kl.16:48 i Skjønnhet    1 kommentar♥

Heisann :-)
Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om et av produktene til Elisabeth Arden. Jeg fikk en 3 pakning med lip balmer fra mamma for lenge siden. en nøytral, en rød og en mørke brun, jeg bruker egentlig bare den nøyrale, passer ikke rød eller mørke brun i det hele tatt! Men de er utrolig gode! Om vinteren så er jeg ofte tørr på leppene, denne hjelper! Det eneste som er negativt er at den ikke lukter noe spesielt godt, og at min nesten er tom.. Ønsker meg ny! Jeg har prøvd mange lipsyler som skal hjelpe mot tørre lepper, og jeg garanterer at denne er den beste! 


Skulle egentlig ha et bilde av meg med den mørke brune lipsylen, haha NYDLIG! Men web kamera funker vist ikke, åsså gidder jeg ikke å ta bilde med kamera og overføre bilder, stess!

I morgen, på onsdag og på torsdag så skal jeg forresten på jobbdager (via skolen), da skal jeg jobbe på apoteket til mamma, haha. Håper det blir kjekt! 


-Har du prøvd denne?

-Gøril♥

Advent

27.11.2011 kl.14:25 i Blogg    4 kommentarer♥

Heisann :-)
I dag så er det 1 søndag i advent, gleder meg noe sinnsykt til jul! Siden det er søndag, så har jeg selfølgelig ingenting og gjøre på.. Men bare for og få litt julestemning så har jeg nettopp laga noen julekort til venninner og sånt, syns det er så koslig! Om ikke så lenge så skal jeg og familien min til mormor for og spise middag, det er sykt lenge siden! Jeg har også lyst til og gå på julegrentenningen (?) som skal være i sentrum mellom kl. 16.00-17.00, men spørs om jeg kommer meg frem og tilbake..

 

-Hva skal du gjøre i dag?

-Gøril♥

Striping av hår

26.11.2011 kl.21:15 i Blogg    5 kommentarer♥

Heisann :-)
I dag så har jeg altså stripet håret mitt hjemme for første gang, jeg pleier alltid og gå til frisøren. Det tok utrolig lang tid, og gjorde mye vondere å gjøre selv enn og gå til frisøren! Men er fornøyd med resultatet, siden det var min første gang.  


Fint? ehh..


Ser ut som det skulle vært omvendt, ikke sant? 
Stripene vises nesten ikke, menmen, verdt og prøve.

 

-Hva syns du?

-Gøril♥

Nye innkjøp

25.11.2011 kl.17:43 i Blogg    5 kommentarer♥

Heisann :-)
Når jeg kom hjem fra skolen i dag så kjørte jeg, Hanne og Hedda (søstrene mine) rett til byn. Vi hadde ikke så veldig god tid siden vi skulle være hjemme igjen til klokka 17.00. Jeg hadde tenkt og begynne og kjøpe julepresanger, men fant ikke noe særlig, så jeg kjøpte bare harfarge (striping) og løsnegler til ballet:


Skal prøve og stripe håret mitt selv, håper det blir vellykket! 

 

-Hva syns du?

-Gøril♥

Oriflame julesalg!

24.11.2011 kl.15:08 i Blogg    1 kommentar♥

Heisann :-)
I går så kom mamma hjem med en oriflame katalog med over 600 produkter, og nesten alt er på salg! Som vanlig så klarer jeg ikke å motstå sminke og hud produkter!!! Var selfølgelig utrolig mye fint, men jeg har funnet 3 ting som jeg ønsker meg extra mye til jul. Har toke bilder av de produktene jeg ønsker meg:


Giordani Gold Mineral Therapy Foundation (Natural Beige) 299,- denne er ikke på salg!


Oxygen boost foundation (natural beige) før 189,- nå 99,-


Oriflame beauty power shine (peach nectar) før 135,- nå 79,-

 

-Hva syns du?

-Gøril♥

Drilltrening

23.11.2011 kl.17:23 i Blogg    6 kommentarer♥

Heisann :-)
Nå er det ikke lenge til jeg skal på drilltrening. Jeg og søsteren min skal ha duett så vi holder på og lage program. Det gjør treningen litt mer spennende, er så lei av den gamle duetten, men jeg og Christiana hadde den jo i 1 år også da så. Håper vi skal lage litt videre i dag, sist trening så gjore vi den samme lille delen om og om igjen! 

Skal forresten ha engelsk tentamen i morgen.. NEEEI, hater å skrive engelsk stil! wish me good luck?♥
-Hva skal du senere?

-Gøril♥

superkul.no

22.11.2011 kl.17:42 i Blogg    4 kommentarer♥

Heisann :-)
www.superkul.no er en side der du kan få kjøpt det meste, helt ærlig så elsker jeg siden selv! Har mye fint til en rimleg pris. Siden det ikke er så lenge siden jeg fikk piercing i navlen, så ønsker jeg meg dette til jul og superkul.no har stort utvalg av fine piercinger! Her er en link til en piercing jeg ønsker meg:

http://www.superkul.no/piercing-1/navlepiercing-2/18k-gullbelagt-80/stardom-piercing-9065132.html

 

-Blir du sponset av superkul?

-Gøril♥

Fotoshoot

20.11.2011 kl.16:50 i Blogg    9 kommentarer♥

Heisann :-)
I går så koste jeg meg hos Serine i lag med Annelin. Var utrolig koslig, vi lagde taco og såg filmen pretty woman. I tillegg så hadde Serine DEN skåla med snop! Vi dansa også litt zumba og hadde litt Yoga siden Annelin og Serine har dreve litt med detta. Så strakk vi ut etterpå for og bli litt mjuke også. Vi tok også en del bilder i løpet av kvelden, her kommer noen:


Meg & Annelin♥-Hva syns du?

-Gøril♥

HTC deksler

18.11.2011 kl.16:26 i Blogg    4 kommentarer♥

Heisann :-)
Var nettopp innpå denne siden:  www.amazon.com og fant utrolig mangen fine deksler til HTC, noe som jeg syns er vanskelig og finne.. Det var mangen og velge mellom og jeg likte omtrent alle. Jeg har HTC incredible S og her er noen av de dekslene som jeg fant/ønsker meg!
Som du kanskje ser så liker jeg veldig godt zebra og "blingbling" deksler!

Vet du forresten om noen andre sider der de har fine deksler til HTC incredible S, så er det bare til og si i fra!

-Hva syns du?

-Gøril♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

Gøril♥

16, Sveio

leser denne bloggen nå

Norske blogger
hits