Mine favoritt sko

30.10.2011 kl.16:58 i Min favoritt...    3 kommentarer♥

Heisann :-)
I dag så har jeg ikke gjort noe spesielt, eller Christiana såv jo hos meg fra i går til i dag, men hun gjekk for en stund siden. I går så hadde vi forresten en liten filmkveld, der vi såg the backup plan. 

Mine favoritt sko:

Jeg fekk de til jul for noen år siden, å de passer enno. Er utrolig glad i de skoene, passer til nesten alt! Det som er litt dumt er at de er utslitt etter at jeg har brukt de så mye. Trur de er kjøpt på din sko, men det er jo flere år siden nå. De er ikke vonde og gå i, ikke kjempe gode heller men såfall ikke vonde! Det som jeg liker godt med skoene, er at du faktisk også kan bruke de om du skal ut og pynte deg litt. Trur jeg har de i str. 37. terningskast 5. 


Skal forresten kanskje på monte rosa litt senere i dag, med Christiana (Hanne og Ivi?)♥ 

-Hvilke er dine favoritt sko?

-Gøril♥

Min favoritt parfyme

26.10.2011 kl.15:48 i Min favoritt...    6 kommentarer♥

Heisann :-)
I dag så har jeg vore på skole besøk på Haugaland, der var jeg på design og håndtverk. Vi fekk gå rundt og gjøre sånn tekstur, viss du vet hva det er (?). Etterpå så viste hun oss rundt sånn at vi ble kjent med skolen, utrolig kjekt! Men til overskriften, her kommer min favoritt...

Min favoritt parfyme: 

Min favoritt parfyme heter Versace brigth crystal. Den har en frisk duft som ikke er for sterk, og den lukter helt vurdundelig etter min mening. Vet ikke helt hvordan jeg kan beskrive lukten, men jeg bare elsker den! Flasken til parfymen er bare nydlig! Dette er garantert en favoritt, og jeg gir den terningkast 5.
Pris 30 ml: 395,-
Pris 50 ml: 625,-

desse prisene fant jeg på internett, så det er jo alltid forskjellige priser etter hvor du kjøper den, men det er sånn ca.

 

-Hva er din favoritt parfyme?

-Gøril♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

Gøril♥

16, Sveio

leser denne bloggen nå

Norske blogger
hits