Vil ha!

17.01.2012 kl.17:38 i Skjønnhet    3 kommentarer♥

Heisann :-)
Har kjedet meg i hele dag og skal ikke noe senere heller.. Så hvorfor ikke blogge litt? Siden jeg har 400,- gavekort på the body shop, som går ut i mai så må jeg jo begynne og finne ut hva jeg skal kjøpe meg der! Har funnet 3 prodkter som virkelig er noe jeg kunne tenkt meg, men det er så mye fint der så det er vanskelig og bestemme seg. Jeg har jo en del produkter fra the body shop fra før, som jeg er virkelig fornøyd med. Det meste er body butter og sånn, siden jeg elsket de når jeg var mindre (brukte de aldri), men jeg har en del andre produkter også.

Nr 1.

The body shop - Mineral foundation 
Angrer litt på at jeg ikke kjøpte det sist jeg var i byen! (var 50%!) 

Nr 2.

The body shop - Honey bronze (Shimmering dry oil) 
Perfekt til sommeren!

Nr 3.

The body shop - Eyeshadow
Er denne jeg ønsker meg mest! Super fine farger!
 

-Hvilket produkt ville du hatt?

-Gøril♥

wanna be a beauty?

14.12.2011 kl.18:55 i Skjønnhet    0 kommentarer♥

Heisann :-)
I dag så fikk jeg bladet Costume i posen, siden jeg abonerer på det. Trudde egentlig at jeg hadde fått alle bladene som skulle følge med i den pakken jeg bestilte, men tydligvis ikke. I dette bladet så er det forresten en del sjønnhets tips som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Jeg har altså valgt ut noen sminkeprodukter som jeg syns ser bra ut. 

Effet Miracle Creme Primer: 
Lancôme lanserer i disse dager en ny primer i to nyanser. Produktet er en perfekt base for alle som ønsker en strålende, jevn og naturlig hud. Pris: 225,-

Touche Éclate Concealer: 
Bli kvitt mørke ringer under øynene med en lyseflekterende concealer. Yves Saint Laurens klassiker med børsteapplikator.

Mineral Foundation:
Den norske makeupartisten Linda Wickmann har utviklet et mineralpudder i samarbeid med sminkemerket Zanzuel. Det silkemyke pudderet har pleiende egenskaper og gir et naturlig, matt resultat. Pris: 349,-


Diorshow Extase Mascara:
Vippene blir fine og spredte, men den gir fortsatt volum og lengde. Pris: 280,-

Les 4 Ombres øyenskygge (fargen Préude):
Øyenskygger i nydlige bruntoner gir deg vakre, definerte øyne. Chanels Les 4 Ombres er en klassiker som finnes i flere ulike fargekombinasjoner. Pris: 475,-Blush-On (fargen sunkissed):
Nydlig blush i fargen sunkissed fra Face Stockholm. Kommer også i mangen andre fine farger. Pris: 195,-


Turnaround Overnight Radiance Moisturizer nattkrem:
Gjennopprett gløden med den nye nattkremen fra Clinique. Huden eksfolieres og fuktes over natten, og cellefornyelsen får et ekstra puff i regenereringsprossesen. Pris: 395,-


uff, gjett om jeg brukte lang tid på dette innlegget! Håper dere likte det! :-)

-Hva syns du?

-Gøril♥

Elisabeth Arden

28.11.2011 kl.16:48 i Skjønnhet    1 kommentar♥

Heisann :-)
Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om et av produktene til Elisabeth Arden. Jeg fikk en 3 pakning med lip balmer fra mamma for lenge siden. en nøytral, en rød og en mørke brun, jeg bruker egentlig bare den nøyrale, passer ikke rød eller mørke brun i det hele tatt! Men de er utrolig gode! Om vinteren så er jeg ofte tørr på leppene, denne hjelper! Det eneste som er negativt er at den ikke lukter noe spesielt godt, og at min nesten er tom.. Ønsker meg ny! Jeg har prøvd mange lipsyler som skal hjelpe mot tørre lepper, og jeg garanterer at denne er den beste! 


Skulle egentlig ha et bilde av meg med den mørke brune lipsylen, haha NYDLIG! Men web kamera funker vist ikke, åsså gidder jeg ikke å ta bilde med kamera og overføre bilder, stess!

I morgen, på onsdag og på torsdag så skal jeg forresten på jobbdager (via skolen), da skal jeg jobbe på apoteket til mamma, haha. Håper det blir kjekt! 


-Har du prøvd denne?

-Gøril♥

Vil du hjelpe meg?

21.08.2011 kl.21:24 i Skjønnhet    5 kommentarer♥

Heisann :-)
Lurte på om du ville hjelpe meg med noe. Altså hvordan jeg skal ha håret mitt i morgen, vet det er litt sent å sånn nå så er ikke så sikker på om jeg kommer til og få noe svar, men det er verdt og prøve, ikke sant? Forresten så har jeg fjernet sminken og orker ikke og finne kamera, så derfor blir det web kamera bilder..

Skal jeg ha håret sånn:eller sånn:


haha, ansiktsuttrykk! ;s


-Hvilken frisyre syns du?

-Gøril♥

New products

27.05.2011 kl.21:37 i Skjønnhet    2 kommentarer♥

Heisann :-)
I går så begynte vi og øve til vårprosjektet, og det skal vi fortsette med til mandag, trur jeg (?) Jeg er på dans, det var jeg også på i fjor, siden jeg syns det var ganske gøy. Etter skolen så tok jeg og Annelin bussen til byn, der kjøpte vi dill dall til bursdagsfesten i mårå. 

Når jeg kom hjem så fekk jeg en lapp fra mamma, det var en lapp fra post-kontoret! Gjett om jeg ble glad da!! Det var de nye sminke produktene jeg hadde bestillt på internet♥
♥Concealer
♥Leppestift
♥dip liner
♥"christmas spray" som holder på sminken + at den er med vitaminer
♥Brownzer pudder
♥"foundation"
♥Blush
♥Mineral øyenskygge
♥Mineral foundation
♥Brownzer warm
♥Hollywood eyelashes

 

-Hva syns du?

-Gøril♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

Gøril♥

16, Sveio

leser denne bloggen nå

Norske blogger
hits